Η εταιρεία μας

Η εταιρεία Aquavital είναι σήμερα η μεγαλύτερη και τεχνικά αρτιότερη στην εμφιάλωση νερού και τη διανομή ψυκτών εμφιαλωμένου νερού, παραμένοντας στην κορυφή του κλάδου της. Η πιστοποίησή της κατά ISO 22000 εγγυάται την άριστη ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, σε όλα τα στάδια της «αλυσίδας» των υπηρεσιών μας. Η αυστηρή επιλογή των συνεργατών μας, καθώς και η απαράβατη τήρηση των αυστηρότερων συνθηκών υγιεινής, εξασφαλίζουν την κορυφαία ποιότητα του τελικού προϊόντος που απολαμβάνουν οι πελάτες μας.

Το αρτιότερο δίκτυο διανομής
Ο στόλος των φορτηγών μας σας εξυπηρετεί καθημερινά, χωρίς προκαθορισμένες ημέρες παράδοσης, που συνήθως σας αφήνουν χωρίς νερό ή σας εφοδιάζουν με πολλές άχρηστες φιάλες. Έτσι, δεν ξεμένετε ποτέ από γεμάτες φιάλες!

Επιστρεφόμενες φιάλες
«Πρασινίζουμε» την παράδοση εμφιαλωμένου νερού! Μειώστε, επαναχρησιμοποιήστε, ανακυκλώστε!

Οι επιστρεφόμενες φιάλες των 18,9 λίτρων καθαρίζονται, αποστειρώνονται και ξαναγεμίζονται κανονικά 40 έως 50 φορές. Στο τέλος του κύκλου ζωής τους ανακυκλώνονται. Το ανακυκλωμένο πλαστικό χρησιμοποιείται για τη δημιουργία παιχνιδιών, εργαλείων, και άλλων.

Ποτέ δε θα βρείτε τις φιάλες μας πεταμένες σε χώρους υγειονομικής ταφής απορριμμάτων (ΧΥΤΑ), γιατί είναι επιστρεφόμενες, επαναχρησιμοποιούμενες, και ανακυκλώσιμες.

Φιάλες μιας χρήσης 10 λίτρων από PET
Με τις αυξανόμενες, δικαιολογημένες η όχι, ανησυχίες για το υλικό Bisphenol (συστατικό του Polycarbonate από το οποίο κατασκευάζονται οι επιστρεφόμενες φιάλες των 18,9 λίτρων) αλλά και για να ικανοποιήσουμε όσους (κυρίως γυναίκες) δεν μπορούν να σηκώσουν μεγάλο βάρος, διαθέτουμε επίσης, φιάλες των 10 λίτρων από PET (το υλικό των μπουκαλιών 0,5 & 1,5λιτ). Μετά τη χρήση, τις τοποθετείτε στον κάδο ανακύκλωσης της περιοχής σας ή μας τις παραδίδετε προς ανακύκλωση.

Σε 3 μέρες σε εσάς
Η παραγγελά σας εμφιαλώνεται και σας παραδίδεται εντός 3 εργασίμων ημερών.

Μέσα σε τρεις (3) ημέρες, μπορείτε να το απολαμβάνετε στο ποτήρι σας, μέσα από αυστηρά τηρούμενες διαδικασίες εμφιάλωσης, αποθήκευσης και μεταφοράς οπουδήποτε και εάν βρίσκεστε.