Η ιστορία μας

H Aquavital ιδρύθηκε το 2003 με αντικείμενο την προμήθεια ψυκτών εμφιαλωμένου νερού και τη διανομή των αντίστοιχων φιαλών (18,9 λίτρων) στον ευρύτερο νομό Αττικής. Ήταν η πρώτη εταιρεία που πιστοποιήθηκε κατά ISO 22000 για όλα τα στάδια της «αλυσίδας» υπηρεσιών της, ξεκινώντας από την εμφιάλωση στο εμφιαλωτήριο και συνεχίζοντας με τη διανομή του νερού στους πελάτες και την υγειονομική συντήρηση των θερμοψυκτών. Η προσήλωσή μας στην τήρηση αυστηρών υγειονομικών συνθηκών, αποδεικνύεται και από την επιλογή μας ως προμηθευτές θερμοψυκτών και εμφιαλωμένου νερού στην Σύνοδο Κορυφής που έγινε στην Αθήνα.

Το νερό Ζήρεια αναβλύζει σε μια περιοχή της ορεινής Κορινθίας, που έχει παραμείνει ανέγγιχτη από κάθε ανθρώπινη δραστηριότητα. Πρόκειται για μια περιοχή ιδιαίτερου φυσικού κάλλους, όπου συνυπάρχουν οι ορεινοί όγκοι της Ζήρειας ή Κυλλήνης, με τον παρθένο προστατευόμενο υδροβιότοπο της λίμνης Στυμφαλίας και στην οποία το χιόνι λειώνει και το νερό διαπερνώντας βραχώδη στρώματα ηλικίας 400 εκατομμυρίων ετών, αναβλύζει από μεγάλο βάθος.

Το 2007, μελετώντας τις διάφορες φήμες, έρευνες ή και εικασίες περί ενδεχόμενης επικινδυνότητας του υλικού Bisphenol, συστατικού του Polycarbonate από το οποίο κατασκευάζεται η φιάλη των 18,9 λίτρων παγκοσμίως, προχωρήσαμε στη διάθεση του νερού μας και σε φιάλες των 10 λίτρων από PET, μιας χρήσης. Η κίνησή αυτή αποτέλεσε, επίσης, μεγάλο πλεονέκτημα τις γυναίκες πελάτες μας, που αδυνατούσαν να σηκώσουν το βάρος της φιάλης 18,9 λίτρων!

Η Aquavital παραμένει μέχρι σήμερα στην κορυφή του κλάδου της, ως η μεγαλύτερη και τεχνικά αρτιότερη εταιρεία!